De bibliotheken zijn open met aangepaste service. Klik hier voor de actuele informatie.

BiebFabriek: Lego WeDo (Gieten) (December)

De BiebFabriek is dé plek voor jou om aan de slag gaan met digitale vaardigheden en techniek. Hier leer je in verschillende activiteiten onder andere over programmeren, hoe je een zaklamp maakt en hoe jouw eigen kunstrobot een echte Picasso kan maken.

Met Lego WeDo leer je programmeren op visuele wijze. Je begint heel eenvoudig met het verslepen van blokken op het scherm om zo uiteindelijk jouw lego te besturen.

Spelregels i.v.m. Corona

Om het voor iedereen veilig te houden, zijn er in de BiebFabriek een paar spelregels:
• Je meldt je van te voren aan, er is een maximum van deelnemers. Vol is echt vol!
• Je gaat lekker zelf aan de slag, de activiteiten zijn zo ingericht dat je zonder hulp van een medewerker aan de slag kunt.
• Om de afstand te garanderen tussen volwassenen vragen we ouders om tijdens de activiteit iets anders te gaan doen. Duik bijvoorbeeld eens in onze Databanken, of lees wereldwijde tijdschriften via PressReader

Details cursus

Startdatum 30-12-2020 15:00