De bibliotheken zijn open met aangepaste service. Klik hier voor de actuele informatie.

BiebFabriek: Maak zelf een bruisbal (Gieten)

De BiebFabriek is dé plek voor jou om aan de slag gaan met digitale vaardigheden en techniek. Hier leer je in verschillende activiteiten onder andere over programmeren, hoe je een zaklamp maakt en hoe jouw eigen kunstrobot een echte Picasso kan maken.

In de BiebFabriek maak je zelf een bruisbal! Ook maak je er een mooi doosje bij zodat je hem cadeau kunt doen of zelf kunt bewaren.

Spelregels i.v.m. Corona

Om het voor iedereen veilig te houden, zijn er in de BiebFabriek een paar spelregels:
• Je meldt je van te voren aan, er is een maximum van deelnemers. Vol is echt vol!
• Je gaat lekker zelf aan de slag, de activiteiten zijn zo ingericht dat je zonder hulp van een medewerker aan de slag kunt.
• Om de afstand te garanderen kunnen ouders helaas niet in het gebouw aanwezig zijn.

Details cursus

Startdatum 16-12-2020 15:00