De bibliotheken zijn open met aangepaste service. Klik hier voor de actuele informatie.

BiebFabriek: Magnetisch slime maken (Gieten)

De BiebFabriek is dé plek voor jou om aan de slag gaan met digitale vaardigheden en techniek. Hier leer je in verschillende activiteiten onder andere over programmeren, hoe je een zaklamp maakt en hoe jouw eigen kunstrobot een echte Picasso kan maken.

Slime maken is natuurlijk enorm gaaf, maar wist je dat je ook slime kan maken die magnetisch is? Nadat jouw slime klaar is zul je zien hoe deze een magneet op kan eten!

Spelregels i.v.m. Corona

Om het voor iedereen veilig te houden, zijn er in de BiebFabriek een paar spelregels:
• Je meldt je van te voren aan, er is een maximum van deelnemers. Vol is echt vol!
• Je gaat lekker zelf aan de slag, de activiteiten zijn zo ingericht dat je zonder hulp van een medewerker aan de slag kunt.
• Om de afstand te garanderen kunnen ouders helaas niet in het gebouw aanwezig zijn.

Details cursus

Startdatum 18-11-2020 15:00