(foto Historische Vereniging)

40 jaar Bibliotheek Gieten

Op 1 december is het veertig jaar geleden dat in Gieten een openbare bibliotheek geopend werd. Dat vieren we graag met onze klanten!

Op woensdag 1 december krijgen alle bezoekers van de bibliotheek, jong en oud, een verrassing. Natuurlijk zolang de voorraad strekt.

Van 1 tot 14 december is er een doorlopende fotopresentatie te zien van de bibliotheek door de jaren heen. Deze bevat onder andere materiaal uit het fotoarchief van de Historische Vereniging. Je bent van harte welkom om deze foto’s te bekijken tijdens onze openingstijden.

Speciale kortingsactie voor nieuwe leden
We vieren de opening van de nieuwe bibliotheek in Rolde én het 40-jarig bestaan van bibliotheek Gieten. Daarom is er een speciale kortingsactie voor nieuwe leden in Aa en Hunze. Je krijgt 50% korting op een basisabonnement!